Ochtend yoga | YOGA MET MILOUOchtend yoga – Slecht geslapen? Stijve nek? Kun je lastig opstarten in de ochtend? Of wil je gewoon nóg lekkerder wakker worden? Dan ben je bij deze video aan het juiste adres. Doe mee met deze ochtend yoga en maak je lichaam langzaam wakker, stretch je spieren en kalmeer je geest. Om je dag stressvrij te beginnen, maak je eerst nog tijd voor een korte ochtend yoga practice. Wakker worden is nog nooit zo leuk geweest!

Laat je mij weten of de video je heeft geholpen? En vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal:

Volg mij via social media:
Instagram:
Facebook:

Intro nummer: Norman Vladimir

————————————————————————————
Hallo! Super leuk dat je op mijn kanaal bent gekomen. Ik ben Milou Turpijn: in mijn dagelijkse leven werk ik als de hoofdredacteur van Women’s Health. Toen ik op mijn 20ste in San Francisco voor het eerst een yogales volgde was ik direct hooked. Ik woonde op dat moment alleen in Amerika en vond het erg spannend om zo ver van huis te zijn. Yoga gaf mij rust en zorgde ervoor dat ik mij thuis kon voelen, ook al was ik zo ver weg van mijn familie en vrienden. Met mijn yoga youtube-kanaal wil ik yoga toegankelijk maken en laten zien dat iedereen (man of vrouw, stijve hark of Betty Spaghetti) baat heeft bij yoga. Dit betekent dat alle video’s gratis op Youtube komen en mensen dit waar en wanneer ze willen kunnen volgen. Ik heb zelf een Teacher Training Vinyasa van 300 uur bij De Nieuwe Yogaschool gedaan en 100 uur Functional Yin bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil. Ik combineer beide stijlen om mensen te helpen lekkerder in hun vel te zitten, dichter bij zichzelf te komen en vooral meer rust te ervaren in hun hoofd. Doe jij met me mee?

27 comments

 1. Hey Milou, ik heb je sinds kort ontdekt en geniet van elke yogales! Bedankt weer het was super!

 2. Hallo Milou, ik ben op jouw site terecht gekomen omdat ik wil beginnen met yoga. Ik heb zware COPD heb gevraagd aan mijn longverpleegkundige of ik dit uberhaupt wel mag doen en ze zei ja hoor. Ik heb vandaag gezocht naar yoga site's dus bijdeze doe ik vanaf morgen mee met jou lessen hoop dat het me lukt zal zwaar worden, maar gewoon op mijn tempo moet het gaan lukken,maar ik ga ervoor ook om nog beter de ademhaling onder de knie te krijgen. Misschien een stomme vraag maar weet jij toevallig o er meer mensen met COPD meedoen. Mvg Ilja

 3. Goedemorgen Milou, Ik vind jouw videos heel prettig. Ik volg ze iedere dag en beoefen het ook.Dank je wel. Wens jou een fijne dag. Nam myoho renge kyo..Namaste.🙏👍❤

 4. Fijne oefening ik doe je joga wel vaker alleen deze muziek die eronder gemonteerd is vond ik wat onrust geven.

 5. Yes, Youtube gooit jou gewoon in mijn lijst met aanbevelingen. En ik zit al steeds uit te stellen om het een keer te doen… It's a sign!!

 6. Ik ben echt fan van Milou. Ik vond yoga altijd iets zweverigs en geitenwollensok haha.
  Maar dankzij Milou doe ik deze yoga elke morgen. Haar nuchterheid en humor maakt dat ik van mijn zwevergeitenwollensok idee af ben
  Top Milou, hoop dat er meer bij komt 🙂 liefs Linda

 7. Beste Milou, ik heb gezocht naar beginnende Yoga lessen en ik ben uitgekomen op jouw site. Wat een heerlijke rustige stem heb je en wat een goede instructies geef je, ik ben helemaal fan van je. Ik gebruik je ochtend yoga als opwarmer en daarna een intesievere les van jou. Ik hoop dat je snel weer tijd hebt om nieuwe lessen te plaatsen. Gr Susanna

 8. He Milou, ik ben nu 3 weken bezig en het is super. Ik heb echter wel een vraag. Mijn knieën zijn heel stram heb je daar oefeningen voor?

 9. Milou, zou je meer ochtend yogas van ca 15 min online willen zetten. Niet met zweefyoga, maar met een beetje humoryoga de dag te beginnen is heerlijk!!

 10. Beste Milou,
  Sinds een week heb ik je ontdekt 🥰
  Heb net deze ochtend yoga gedaan, heerlijk kort en krachtig, en effectief, als je niet veel tijd hebt is dit heerlijk je dag er mee te beginnen, dankjewellll 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Leave a comment

Your email address will not be published.