Warming Up Yoga | YOGA MET MILOUJe staat op het punt om te gaan trainen en je weet: een goeie warming-up is het halve werk. Maar je hebt geen inspiratie wat je moet doen? Volg dan deze video. Samen warmen we het lijf op en stretchen en mobiliseren we een aantal grote spiergroepen. We doen geen gekke dingen, dus de video is voor iedereen toegankelijk. Probeer het gewoon! Rol je mat uit of begin gewoon op de grond. Veel succes!

Laat je mij weten wat je van de video vindt? En vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal:

Volg mij via social media:
Instagram:
Facebook:

Intro nummer: Norman Vladimir

4 comments

  1. Dank je wel!
    In tegenstelling tot je andere video's, vond ik deze erg snel gaan, of ligt dat aan mij?🤭
    Verder ben ik heel blij met je 🥰

Leave a comment

Your email address will not be published.